SpeeTherm

Het WARP SpeeTherm Systeem bestaat uit gefreesde EPS platen met sporen van 10 millimeter. SpeeTherm combineert lichtgewicht met goede isolatie en een lage opbouwhoogte. In combinatie met de AluTherm lamellen wordt dit droge systeem direct onder een zwevende vloer een hoofdverwarming. De sporen van 10 millimeter met een hart op hartmaat van 100 millimeter zijn perfect te combineren met de SpeeTube 10 millimeter vloerverwarmingsbuis.

 

Direct op de vloer

De SpeeTherm panelen worden rechtstreekst over de bestaande vloer geplaatst. Er is geen noodzaak tot frezen. De AluTherm lamellen onttrekken de warmte uit de buis en geleiden dit naar het oppervlakte. De afwerkvloer welke direct op het SpeeTherm systeem wordt geplaatst reageert snel bij het inschakelen van de verwarming.

 

Snelle reactie

Het droogbouwsysteem kenmerkt zich door snelle reactie-tijden. Zodra er warmtebehoefte is zal de vloer direct reageren en warm worden. Het is dus in tegenstelling tot traditionele vloerverwarming een snel reagerend systeem.

 

Afwerkvloer

Het SpeeTherm panelen dienen direct als ondergrond voor uw afwerkvloer. Het systeem wordt voornamelijk gebruikt als basis onder zwevende vloeren zoals laminaat of parket.

Bekijk ook wat wij nog meer voor u kunnen betekenen neem contact op

  • Hoofdverwarming
  • Infrezen
  • Bijverwarming
  • Op houten ondervloeren
  • Installatie op krimpnetten
  • Prijzen vloerverwarming
Laatste-projecten
Vloerverwarming plus frezenVloerverwarming plus frezen
Aanleg doe-het-zelf-pakketAanleg doe-het-zelf-pakket
Installatie van krimpnettenInstallatie van krimpnetten